Wie is Schouwassurantiën

Schouw Assurantiën is een onafhankelijk assurantie advies- kantoor gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen en gevestigd in het historische centrum van Harlingen.

Historie

Schouw Assurantiën is gestart in 2007 vanuit Harlingen met de focus op het verzekeren van bedrijven. Deze bedrijven zijn veelal gevestigd in Noord Nederland en bevinden zich in verschillende sectoren, wel is er in de loop der jaren een aantal specialismen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan de branches horeca, zakelijke dienstverlening en bouwgerelateerde bedrijven. Dit is ontstaan met name door kennis en ervaring, met als resultaat: aanbeveling van tevreden relaties in deze sectoren!

DSC_4575

Anne Schouw

Het kantoor is eigendom van Anne Schouw, sinds 1991 werkzaam in de verzekeringsbranche. Mede door jarenlange ervaring als verzekeringsinspecteur, accountmanager en als eigenaar van Schouw Assurantiën kent zij de branche, de partijen, het aanbod én de kleine lettertjes als geen ander.

Niet alleen deze praktijkervaring draagt bij aan een deskundig advies, maar ook het regelmatig volgen van vakgerichte opleidingen en bijeenkomsten. Daarnaast zijn onze goede contacten en ingangen bij een tal van partijen in de branche van grote toegevoegde waarde voor u als relatie.