Zakelijke Dienstverlening

Het adviseren en het verzekeren van bedrijven die werkzaam zijn in de zakelijke dienstverlening is een specialisme van Schouw Assurantiën.

Deze bedrijfstak is vrij breed en ieder type dienstverlener kent zijn eigen risico’s en verzekeringsbehoeften. Niet alleen accountants, advocaten en notarissen vallen onder deze categorie. Ook de (bouw-) kundige teken- en ontwerpbureau’s, grafische vormgevers en arbeidsdeskundigen vallen bijvoorbeeld hieronder.

In totaal zijn er bijna 100 verschillende beroepen die hieronder vallen, ieder met zijn eigen werkzaamheden en risico’s. Dit vraagt om maatwerk en ruime keuze uit voldoende aanbieders.

Ook per verzekeraar geldt binnen deze branche een ander aanbod en/of kennis en ervaring. Onze uitdaging is hieruit de goede keuzes in de advisering naar u te maken.

Belangrijke verzekeringen voor de zakelijke dienstverlening zijn o.a. een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, Beroepsaansprakelijkheidsverzekering, Rechtsbijstandsverzekering en Cyberverzekering. Daarnaast is het ook belangrijk om naar een Arbeidsongeschiktheidsverzekering te kijken en eventuele Inkomensverzekeringen voor het personeel.

Wilt u een advies op maat voor uw activiteiten?

Neem gerust contact op met Schouw Assurantiën voor een oriënterend gesprek.