Over Schouw Assurantiën

kantoor-schouw-assurantiën-harlingen
anne-schouw-schouwassurantiën

30

Jaar ervaring

Historie

Schouw Assurantiën is gestart in 2007 vanuit Harlingen met de focus op het verzekeren van bedrijven. Deze bedrijven zijn veelal gevestigd in Noord Nederland en bevinden zich in verschillende sectoren, wel is er in de loop der jaren een aantal specialismen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan de branches horeca, zakelijke dienstverlening en bouwgerelateerde bedrijven. Dit is ontstaan met name door kennis en ervaring, met als resultaat: aanbeveling van tevreden relaties in deze sectoren!

Niet alleen deze praktijkervaring draagt bij aan een deskundig advies, maar ook het regelmatig volgen van vakgerichte opleidingen en bijeenkomsten. Daarnaast zijn onze goede contacten en ingangen bij een tal van partijen in de branche van grote toegevoegde waarde voor u als relatie.

  • Bedrijfsschadeverzekering
  • Rechtsbijstandsverzekering
  • Cyberverzekering
  • Doorlopende evenementenverzekering
  • Inkomensverzekeringen personeel
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  • Inventaris/goederenverzekering
  • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB)

Wilt u weten welke verzekering(en) voor ondernemers aansluiten bij uw bedrijfs- en ondernemersrisico’s?

Anne Schouw

Directeur
Schouw Assurantiën
Erkend MKB Adviseur Risicomanagement

Neem contact op!

0517-433038

WAAROM KIEZEN VOOR SCHOUW ASSURANTIËN?

Schouw Assurantiën hecht er veel waarde aan deskundig en onafhankelijk te adviseren en te bemiddelen

Persoonlijke Service

Bent u op zoek naar één aanspreekpunt voor al uw bedrijfsverzekeringen? U hebt een vast aanspreekpunt binnen het kantoor en we onderhouden regelmatig contact met u. Daar waar mogelijk is proberen wij zaken voor u of namens u te regelen, dat scheelt u veel tijd!

Duidelijke Communicatie

Open en eerlijke informatie mag u van ons verwachten. Andersom verwachten wij dit ook van u. Hierdoor kunnen wij ons advies beter op uw specifieke situatie afstemmen. Wij hechten er veel waarde aan dat gemaakte afspraken voor iedereen voldoende duidelijk zijn zodat we misverstanden of onjuiste verwachtingen kunnen voorkomen

Maatwerk Advies

Uitgangspunt is een tevreden klant met optimaal advies voor zijn/haar situatie. Aan de hand van uitvoerige vraagstelling en goed naar u te luisteren, krijgt u advies op maat

ONZE REFERENTIES/RELATIES