Advies afgestemd op uw specifieke situatie

Open en eerlijke informatie mag u van ons verwachten. Andersom verwachten wij dit ook van u. Hierdoor kunnen wij ons advies beter op uw specifieke situatie afstemmen. Wij hechten er veel waarde aan, dat gemaakte afspraken voor iedereen voldoende duidelijk zijn. Hiermee kunnen we misverstanden of onjuiste verwachtingen voorkomen.

Ook het nakomen van afspraken staat hoog in het vaandel en indien er een termijn wordt afgesproken, doen we er alles aan deze te halen. Als dat onverhoopt niet lukt hoort u dat tijdig.

De lijnen zijn kort binnen Schouw Assurantiën en u hebt dan ook een vast aanspreekpunt die u en uw bedrijf kent!

Een vast aanspreekpunt

U hebt een vast aanspreekpunt bij Schouw Assurantiën en we onderhouden regelmatig contact met u.

Flexibel communiceren

We schrijven geen wijze van communiceren voor en passen ons aan, aan de wijze waarop u het liefste communiceert. Dat kan in een persoonlijk gesprek zijn, online, per mail, per post, telefoon of App.

Ook wordt informatie regelmatig afgegeven op kantoor. Ook prima!

Het begint met een persoonlijk en vrijblijvend oriéntatie gesprek, vervolgens maken we een inventarisatie van uw risico’s en hieruit volgt een maatwerkadvies. Vervolgens kunnen wij de door uw gewenste verzekeringen regelen, zorgen dat deze blijven aansluiten bij uw bedrijf en in geval van schade voor uw belangen opkomen.

Vervolgens kunnen wij uw gewenste bedrijfsverzekeringen regelen, zorgen dat deze blijven aansluiten bij uw bedrijf en in geval van schade voor uw belangen opkomen